Nautic NL 2019

ONLINE TOEGANG TOT GLOBESAILOR'S STAND OP DE BOOT SHOW VAN PARIJS

Ahoy, zeilers! Welkom bij de online versie van onze GlobeSailor stand, een uitbreiding van onze mooie stand D18 in hal 1 op de Salon Nautique in Parijs.

Hier kunt u op afstand genieten van de voordelen en kortingen van de bootshow in Parijs !

OP ZOEK NAAR EEN BOOT VOOR UW AANKOMENDE ZEILVAKANTIE?

 

 

 

 

 

 

Maak uw boeking via GlobeSailor in de periode van 7 tot en met 15 December 2019 en u ontvangt:

• Speciale boot show korting
• GlobeSailor concierge service (twv 75 euro)

Laat ons weten waar u precies naar op zoek bent via onderstaand contact formulier en één van onze adviseurs zal spoedig contact met u opnemen.

Als u uw zeilplannen liever telefonisch met ons bespreekt kan dat uiteraard ook, u kunt ons bereiken op +31 (0)20 808 4651. Vergeet dan niet te vragen om uw speciale boot show aanbieding!

OVER GLOBESAILOR

Your Yacht Charter Specialist
since 2008

GlobeSailor, opgericht in 2008, is een Europese leider op gebied van online bootverhuur. Wij geloven in verantwoorde bootverhuur, daarom werken wij uitsluitend samen met professionele en gecertificeerde charterbedrijven om u een onvergetelijke zeilvakantie te bieden.

Met een netwerk van 1.000 professionals en een bestand van meer dan 14.000 boten op 180 bestemmingen wereldwijd, biedt GlobeSailor boten aan die voldaan aan de behoeften van elke zeiler. Ons internationale team (meer dan 13 verschillende nationaliteiten!), heeft een passie voor zeilen en de nautische wereld.

Dankzij onze focus op persoonlijke service en advies van zeilexperts zoeken wij samen met u naar de zeilreis die het beste bij u past. Dit kan zijn met of zonder schipper op een zeiljacht, catamaran, gulet, motorjacht of zelfs een volledig georganiseerde en bemande cabin cruise!

Met GlobeSailor kunnen zeilers nu als eersten profiteren van concierge service aan boord. De concierge staat tot uw beschikking voor, tijdens en na uw zeilreis en kan u assisteren met alles wat komt kijken bij het organiseren van uw reis, zowel op zee als aan wal.